Gaoge-technologie Instrumentenco., Ltd.

 

Om uw betrouwbare partner voor Kwaliteit het testen en R&D te zijn

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Gaoge-Tech Instrument Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Milieu testkamer voor verkoop
Van goede kwaliteit Milieu testkamer voor verkoop
Een slimme het testen machine, gemakkelijk voor onze funiturekwaliteit het testen.

—— KENNY · CEO

Wij zijn goed tevreden voor deze Klimaatkamers, een aardige testende oplossing voor ons laboratorium.

—— Garza·QC Manager

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Gaoge-Tech Instrument Co., Ltd. Gaoge-Tech Instrument Co., Ltd. Gaoge-Tech Instrument Co., Ltd. Gaoge-Tech Instrument Co., Ltd. Gaoge-Tech Instrument Co., Ltd.
Assembleer Streek
Assembleer Streek 2
fabriek blik
Assembleer Streek 3

Assembleer Streek

UTM, Meubilair het Testen Machine, Document Verpakkend het Testen Materiaal.

Assembleer Streek 2

Milieutestkamer, Hoge en Lage Temperatuurkamer, Batterij het Testen Machine…

fabriek blik

Testende machineleverancier

Assembleer Streek 3

 • lopende band

  Ons bedrijf gelooft dat de goede reputatie en de eminente dienst, evenals de bepaling om vooruitgang te boeken aan succes significant zijn. Zich baseert op het behulpzame onderzoek en de ontwikkeling (R&D), de toepassing van het geavanceerd technisch, en de goede kwaliteit, boekt ons bedrijf regelmatig vooruitgang en duurzaam. In combinatie van R&D, productie, verkoop en onderhoud, vervaardigt ons bedrijf allerlei het testen van machine enz. Wij houden invoerend de internationale geavanceerde productietechnologieën en de technieken, en wij ontwikkelen en veroorzaken ook gehele laboratoriumoplossing met hoogte - kwaliteit en redelijke prijs, zodat wij gevorderde apparaten en de eminente dienst voor onze cliënten kunnen leveren.

  Gaoge-Tech Instrument Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Behandelend een gebied van 5000 vierkante meters, bezitten wij 120 personeelsleden, met inbegrip van 15 onderzoekers, en 3 meesters en artsen. Wij hebben samenwerking op lange termijn met sommige universiteiten en onderzoeksinstellingen, zoals Chinese Academie van Wetenschappen, het Instituut van Peking van Technologie, de Universiteit van Hunan, Zhongnan-Universiteit, Shandong-Academie van Wetenschappen, en Shandong-Inspectieonderzoeksinstelling enz. gebouwd.

   

  Gaoge-Tech Instrument Co., Ltd.

 • R & D

   Sinds de stichting van bedrijf gaoge-Technologie, zijn wij geëngageerd geweest om hoogte aan te bieden - pre-sales en de naverkoopdienst van kwaliteits de testende machines. Tijdens het proces om schalen uit te breiden, houden wij ook verbeterend onze capaciteiten in het ontwerpen en productie. Zich concentreert op kwaliteits testende technologie, terwijl het integreren van R&D, productie, verkoop met de dienst, in binnen- en buitenland breiden wij onze zaken aan de markt uit. Wij zijn erkend door relevante internationale kwaliteitssysteem en nationale autoriteiten op gebied van de test van R&D, van de software-ontwikkeling en van de kwaliteit. Wij hebben meer dan 20 soorten het testen van machines ontwikkeld en gelanceerd, waaronder de partijen het nationale octrooi voor uitvinding hebben gewonnen. Dit is een perfecte weerspiegeling van onze totale sterkte en goede reputatie. Bovendien die, wij hebben het certificaat van het kwaliteitsbeheersysteem als ISO 9001 en Europees Ce-Certificaat wordt genoemd overgegaan. Ondertussen, zijn wij ook lid van verscheidene verenigingen van onze industrie. De inleiding en de bevordering kunnen op beroemde tijdschriften, zoals de „Wetenschap en Technologieindustrie van China“ worden gezien.

   

  Gaoge-Tech Instrument Co., Ltd.

Contactgegevens
Gaoge-Tech Instrument Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jim Luo

Tel.: 86-769-85885105

Fax: 86-769-85033995

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)